Hoppa till innehåll
Bettingmonster » Sotirios Papagiannopoulos

Sotirios Papagiannopoulos

FödelseårModerklubb
5 september, 1990AFC Eskilstuna

Nuvarande klubb för Sotirios Papagiannopoulos

Sotirios Papagiannopoulos har varit en viktig del av fotbollslaget AIK sedan den 19 augusti 2020. Han anslöt sig till AIK efter att klubben köpte loss honom från FC Köpenhamn och har varit en pålitlig och respekterad spelare sedan dess. Hans kontrakt med AIK sträcker sig till och med den 31 december 2023.

Sotirios Papagiannopoulos moderklubb

Sotirios Papagiannopoulos började sin fotbollskarriär med moderklubben AFC Eskilstuna. Det var här han först utvecklade sin passion för sporten och byggde de grundläggande fotbollsfärdigheterna som skulle komma att forma hans framtid som professionell fotbollsspelare.

Sotirios Papagiannopoulos spelstil och främsta egenskaper på planen

Sotirios Papagiannopoulos är känd för sin pålitlighet och skicklighet som försvarsspelare. Han har utmärkt sig med följande egenskaper på fotbollsplanen:

  • Defensiv Styrka: Papagiannopoulos är en robust försvarsspelare som har förmågan att bemästra motståndare och förhindra målchanser.
  • Bollkontroll och passningsskicklighet: Han är inte bara en solid försvarare utan har också förmågan att spela ut bollen från försvaret och initiera anfall genom exakta passningar.
  • Luftdueller: Hans förmåga i luftrummet gör honom farlig både i defensiven och på fasta situationer i anfallet.
  • Positionssinne: Papagiannopoulos har utvecklat ett starkt positionssinne, vilket gör honom till en pålitlig försvarsspelare som sällan hamnar i fel position.

Sotirios Papagiannopoulos familj

Privatlivet för Sotirios Papagiannopoulos har varit en privat angelägenhet som han har valt att hålla borta från den offentliga uppmärksamheten. Det finns begränsad information tillgänglig om hans familj, och han har prioriterat att fokusera på sin fotbollskarriär.

Sotirios Papagiannopoulos spelarutveckling, lön och net worth

Sotirios Papagiannopoulos har under sin karriär utvecklats till en respekterad försvarsspelare inom fotbollen. När det gäller lön och net worth, låt oss använda uppskattade värden baserat på den genomsnittliga årslönen för försvarsspelare i Allsvenskan:

  • Årslön: Cirka 3,5 miljoner svenska kronor.
  • Net worth: Cirka 8 miljoner svenska kronor.

Dessa är uppskattade värden och återspeglar den ekonomiska verkligheten inom svensk fotboll.

Sammanfattningsvis har Sotirios Papagiannopoulos haft en framgångsrik fotbollskarriär som började med moderklubben AFC Eskilstuna och fortsatte med AIK i Allsvenskan. Hans spelstil och försvarsegenskaper har gjort honom till en värdefull spelare inom svensk fotboll, och hans ekonomiska framgångar återspeglar hans dedikation till sporten och hans professionella prestationer.