Hoppa till innehåll
Bettingmonster » Pix!

Pix!

Pix är ett riktigt bra namn på Svenska spels färdiga odds-spel. Oavsett om du spelar Stryktipset, Topptipset, Europatipset eller häst och trav-spel, så heter de färdiga spelen; “Pix!”.

Färdiga spel med Pix!

Man sparar tid med Pix

Den kanske främsta anledningen för att använda och spela med Pix är att man sparar tid. Om du inte har en egen strategi eller inarbetat sätt att betta, så kan du ju lika gärna låta Pix sia om matchresultaten åt dig.

Så ser de färdiga Pix-spelen ut

Pix är brett. Givetvis är det inte med ett one-size-fits-all-tänk som Svenska spel skapat Pix efter. Det är väldigt enkelt att välja ditt Pix-spel. 

Du börjar med att välja antalet rader du vill spela. En rad är värd en krona. Så om du vill spela 216 rader så kostar det 216kr. Det är precis som det alltid har fungerat på till exempel Stryktipset och Europatipset. Skillnaden med Pix är att man får raden generad direkt och man behöver alltså inte sitta och kryssa i varje match var för sig. Spelet är klart och redo att läggas direkt. Snabbt och enkelt!

Då ska man inte spela med Pix

Pix är ett riktigt bra alternativ för den som vill lägga ett spel snabbt eller inte vet hur man ska betta på olika matcher. Däremot är det kanske inte lika smart för den som har fullständig koll på matcherna och ligorna och dessutom redan har ett inarbetat sätt att spela på (som eventuellt även fungerar). Då finns det liksom ingen anledning att använda Pix. Det är ju inte så att Pix sitter med några hemliga svar på hur matcherna kommer att avgöras, så om du har en etablerad spelstrategi som funkar, ska du kanske fortsätta använda och låta bli att använda Pix.

Pix autogenererar hela spelet

Om man ska spela Stryktipset och kanske har koll på en, två eller tre matcher så vore det ju bra om man kunde få resterande matcher ifyllda av Pix! Tyvärr fungerar det inte så…

När man använder Pix autogenereras spelet och hela kupong fylls i. Om man inte är nöjd med Pix-utfallet i någon av matcherna måste man generera om hela systemet på nytt. Eventuellt kan man öppna en ny flik i den browser man använder och skriva av pix-spelet i en vanlig stryktipsetkupong och sedan ändra de matcher man har koll på. Men då har vi missat själva poängen med att använda Pix, vilket var att det sparar tid!

Pix-raden baseras på slumpen och på lagda spel

När Pix spelet skapas baseras raden på både slumpen och på redan lagda spel. Det betyder att man får en bra blandning av “säkra” spel och höga odds. Eftersom de flesta spelar relativt mycket efter matchoddset lär Pix-raderna bli något på den högre oddssidan. Detta betyder såklart att man står att vinna lite mer om Pix-raden är rätt! 

Vilka spel har Pix?

Pix är ett smidigt hjälpmedel för de som vill få till ett spel snabbt utan större eftertanke. Pix finns som spelalternativ på följande spel:

  • Stryktipset
  • Europatipset
  • Topptipset
  • Fullträff
  • Måltipset
  • Trav och Galopp
  • Challenge
  • Powerplay
  • Bomben
  • Matchen

Pix sänker trösklarna för nya spelare

I och med att Pix skapar färdiga spel i ganska komplicerade spel, blir det en bra instegsport för nya spelare som vill testa att spela men som inte riktigt känner sig bekväma med att lita på sina egna bettingfärdigheter.

Vanliga frågor om Pix på Svenska spel

Vad är Pix?

Pix! är färdiga spel som kan spelas snabbt med ett enda knapptryck.

Är Pix! en egen spelform?

Nej, Pix är färdiga spel bland Svenska spels olika bettingformer. Man kan spela Pix! på Styktipset, Europatipset och Topptipset med flera.

Finns Pix i fysiska spelbutiker?

Nej, Pix finns endast på nätet och på Svenska spels hemsida.

Kan man redigera ett färdigt Pix-spel?

Nej, men man kan generera ett nytt färdigt spel ifall man inte är nöjd med den första.